De IJsbaan Haarlem

IJsbaan Haarlem beschikt  over een 400meter- en een 30x60meterbaan.  Het is een open complex, maar beide banen zijn overdekt dus kun je altijd droog schaatsen en toch in de frisse buitenlucht heerlijk sporten. Op deze pagina staan in het kort de praktische informatie die je ongetwijfeld weten wil als je naar de IJsbaan Haarlem komt. Op deze pagina staat de praktische kort en krachtig. Als je naar beneden scrolt vindt je de links naar de webpagina’s met uitgebreide praktische informatie.

De 30x60meterbaan is een schitterende plek voor kinderen om schaatsen te leren of voor families om gezellig met elkaar te schaatsen. Er staan op het middenterrein rekjes en dolfijntjes klaar, die gebruikt kunnen worden als steun bij het leren schaatsen.

De 30x60meterbaan is een fantastische baan voor kinderen. Er staan rekjes, dolfijntjes en pinguïns voor de kids klaar

De 400meterbaan is er voor iedereen die graag rondjes rijdt om te trainen voor het natuurijs, voor je conditie, om fit te blijven of af te vallen, ofwel – misschien – omdat schaatsen gewoon leuk is…

Ieder uur wordt het ijs verzorgd. Je wordt dan verzocht om langs de boarding (zijkant) stil te staan zolang de ijsmachine op het ijs is. Klik hier voor het dweilschema.

Schaats veilig: draag altijd handschoenen (verplicht), wij adviseren je ook om een muts te dragen. Nog beter is een helm!

Het complex beschikt over een prima café-restaurant, een schaatsverhuurwinkel en een schaatsschool.

Voor alle praktische informatie over de ijsbaan klik je op het uitklapmenu onder ‘Praktische informatie’ in het hoofmenu van de website of op onderstaande links.

Klik op onderstaande links voor alle praktische informatie over de volgende items: