De kleedkamer, douches zijn gesloten in verband met COVID-19 maatregelen. De lockers in de hal kun je wel gebruiken.

Kleedkamers en toiletten
De IJsbaan Haarlem beschikt over drie kleedkamers. Wanneer je vanuit de entreehal naar rechts, langs het hoofdgebouw loopt, dan vind je aan je rechterhand op de beganegrond een kleedkamer voor gemengd gebruik (m/v). Zie de foto hieronder. Loop je de trap op, dan vind je op de eerste verdieping een kleedkamer voor dames en een kleedkamer voor heren. Op de benedenverdieping bevindt zich naast de kleedkamer ook een toilet. In de entreehal bevinden zich eveneens toiletten, net als op het middenterrein (lichtblauwe container).

Foto van de ingangen van de kleedkamers op de IJsbaan Haarlem

Op de foto deur links beneden (achter stalenpilaren): kleedkamer (gemengd), rechts beneden (toilet), bovenzijde trap: kleedkamers dames en heren.
Douches
Alle kleedkamers zijn voorzien van douches (gratis).

Rekken voor sporttassen
Langs de baan staat tegen het hoofdgebouw een groot metalen rek, waarin je je sporttas kunt opbergen.

Lockers
In de entreehal staan kleine lockers (kosten € 0,50) waarin portemonnees en dergelijke opgeborgen kunnen worden. Aan de buitenzijde van het hoofdgebouw staan, wanneer je de entreehal naar de ijsbaan uitgaat aan je linkerhand grotere lockers voor hand- of sporttassen. De kosten hiervan zijn € 1,-. Let je er alsjeblieft op dat wanneer je de locker opent, je opnieuw moet betalen. Dus neem mee wat je nodig hebt, en laat de rest in de locker achter.

Verkleden in de kleedkamers – niet in Maartens Café
De IJsbaan Haarlem verzoekt je vriendelijk om je niet te verkleden dan wel je schaatsen aan te trekken in Maartens Cafe of de entreehal, maar in de kleedkamers of buiten op de bankjes. Dank voor je medewerking.