Kleedkamers en toiletten
De IJsbaan Haarlem beschikt over drie kleedkamers. Wanneer je vanuit de entreehal naar rechts, langs het hoofdgebouw loopt, dan vind je aan je rechterhand op de begane grond een kleedruimte voor gemengd gebruik (m/v). Zie de foto hieronder. Loop je de trap op, dan vind je op de eerste verdieping een kleedkamer voor dames en één voor heren. Op de benedenverdieping bevindt zich naast de kleedkamer ook een toilet. In de entreehal bevinden zich eveneens toiletten, net als op het middenterrein in de lichtblauwe container.

foto van de ingangen naar de drie kleedkamers op de IJsbaan Haarlem
Kleedkamers op de begane grond en op de eerste verdieping

Douches
De kleedkamers op de eerste etage zijn voorzien van douches (gratis).

Rekken voor sporttassen
Langs de baan staat tegen het hoofdgebouw een groot metalen rek, waarin je je sporttas kunt opbergen als je aan het schaatsen bent. Op die manier houden wij de omloop netjes en overzichtelijk. Maak er s.v.p. gebruik van.

Foto van de kledingrekken waar schaatsers hun sporttrassen in kunnen plaatsen. Voor kostbaarheden zijn er lockers beschikbaar. Je kunt je tas ook in de kleedkamers onder de banken plaatsen.
Kledingrekken waar schaatsers hun sporttassen in kunnen plaatsen

Lockers
In de entreehal staan kleine lockers (kosten € 0,50) waarin portemonnees en dergelijke opgeborgen kunnen worden. Aan de buitenzijde van het hoofdgebouw staan, wanneer je de entreehal naar de ijsbaan uitgaat aan je linkerhand grotere lockers voor hand- of sporttassen. De kosten hiervan zijn € 1,-. Let je er alsjeblieft op dat wanneer je de locker opent, je opnieuw moet betalen als je de locker weer wilt gebruiken.

Foto van de lockers op de IJsbaan Haarlem
Grote lockers aan de buitenzijde. In de entreehal bevinden zich kleine lockers voor kleinere zaken

Verkleden en schaatsen aantrekken: niet in Maartens Café en niet in de entreehal
De IJsbaan Haarlem verzoekt je vriendelijk om je niet te verkleden en ook niet je schaatsen aan te trekken in Maartens Café-Restaurant of de entreehal, maar in de daarvoor bestemde kleedkamer of buiten op de bankjes. Dank voor je medewerking.

Plattegrond
Hieronder vind je een plattegrond van de ijsbaan waarop de toiletten en kleedkamers zijn aangegeven.

Plattegrond van de IJsbaan Haarlem . De kleedkamers bevinden zich in het blauwe rechthoek aan de rechterzijde van de gebouwen