Schaatsclinics voor team- en bedrijfuitjes

Lekker schaatsen op de overdekte ijsbaan waarbij ruime aandacht wordt besteed aan schaatshouding en afzettechniek. Dat is een schaatsclinic op de IJsbaan Haarlem. Zowel de 400meterbaar als de 30x60meterbaan zijn overdekt. Jouw schaatsevenement valt dus nooit in het water.

Meerdere mogelijkheden voor schaatsclinics

Als je een schaatsclinic wilt organiseren op de IJsbaan Haarlem zijn er meerdere mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is een groepsles boeken bij Kras Sport, de schaatsschool op de ijsbaan in Haarlem. Deze clinics kunnen plaatsvinden overdag en ’s avonds binnen de openingstijden voor het publieksschaatsen (vrij schaatsen) onder leiding van een ervaren instructeur van Kras Sport. De schaatsschool kan je meer vertellen over de groepsgrootte per instructeur. Neem voor alle informatie en een prijsopgave contact op met Kras Sport.

Een tweede mogelijkheid is om te kiezen voor een schaatsclinic door een bekende oud-schaatser. Schaatsles krijgen van een topschaatser. Dit geeft jouw bedrijfsuitje allure en uitstraling. Voor wie zou je als bekende schaatser kunnen kiezen? Een paar suggesties: Bob de Jong, Jan Ykema (zilver Olympische Spelen 1988) of Falko Zandstra (wereldkampioen Hamar, Noorwegen), maar ook andere (oud)toppers behoren tot de mogelijkheden. Informeer bij de IJsbaan naar de mogelijkheden en de kosten: 023 525 4000 (optie kantoor en vraag naar Rob Kleefman, directeur).

De derde mogelijkheid is de eenvoudigste. Je komt als bedrijf of team gewoon met elkaar heerlijk vrij schaatsen. Dit kan zeven dagen per week binnen de openingstijden voor het publieksschaatsen. Als je met meer dan vijftien personen komt, krijg je 10% korting op de toegangsprijs.

Schaatsverhuur

Schaatsport Haarlem verhuurt noren, ijshockey- en kunstschaatsen voor jouw bedrijfsevenement. Ook kun je er beschermingsmaterialen huren, zoals helmen. Vergeet als je voor een schaatsclinic komt niet om de deelnemers te vragen in ieder geval handschoenen te dragen (verplicht) en het kan nooit kwaad om een muts of een fiets-/schaatshelm op te zetten. Helmen zijn ook te huur bij de schaatsverhuur.

Bavarian Curling

Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen in jouw team of bedrijf wil of kan schaatsen. De medewerkers die niet gaan schaatsen kunnen met elkaar Bavarian Curling spelen. Als je tenminste 8 deelnemers hebt is dit een uitdagende teamspel op het ijs. Klik voor alle informatie over Bavarian curling.