Hieronder vind je een overzicht van de toegangsprijzen voor het seizoen 2024 – 2025

Let op: aan de kassabalie kun je uitsluitend met een pinpas of contactloos betalen.

Losse entreekaarten
Entreekaartje voor jeugd t/m 15 jaar – € 5,40
Entreekaartje volwassenen (16 jaar en ouder) – € 9,00

Toeslag verkoop kassabalie: entreekaartjes € 1,- per transactie/betaling. Bespaar die euro en koop jouw entreekaartjes online. Met online kaartjes kun je direct via de toegangshekjes doorlopen naar het ijs. Online kaartjes blijven – mits ongebruikt – geldig gedurende het gehele schaatsseizoen

10-rittenkaarten
10-rittenkaart jeugd t/m 15 jaar – € 46,80
10-rittenkaart volwassenen (16 jaar en ouder) – € 77,00 *
* Met een 10-rittenkaart kun je direct via de toegangshekjes doorlopen naar het ijs. 10-rittenkaarten zijn 5 jaar geldig vanaf de dag van aankoop. Voor 10-rittenkaarten is een magneetpas noodzakelijk. Zie info onderaan deze pagina.

Seizoenabonnementen
Abonnement jeugd t/m 15 jaar € 152,50,-
Abonnement volwassenen (16 jaar en ouder) € 305.-
Een seizoenabonnement is geldig op alle publieksuren, zowel overdag, als in de avond.
Voor een seizoenabonnement is een magneetpas noodzakelijk. Zie info onderaan deze pagina.

Schoolschaatsen
Schoolschaatsen € 3,85 per leerling
Zie voorwaarden voor schoolschaatstarief op de pagina schoolschaatsen

Toegangspas/magneetpas IJsbaan Haarlem
In verband met de toegangshekjes (tourniquets) heb je een magneetpas nodig wanneer je gebruik maakt van een 10-rittenkaart of een abonnement. Deze pas kost (eenmalig) € 6,00. Als je voor de eerste keer een abonnement of een 10-rittenkaart online koopt, moet je nog even je bij de kassabalie langs om de magneetpas af te halen. Heb je reeds een magneetpas, dan worden (online) aangekochte abonnementen en 10-rittenkaarten automatisch bijgeschreven op jouw magneetpas.

Alleen maar komen kijken? Dan gratis toegang
Als je alleen maar komt kijken en niet het ijs op gaat, ook niet om op jouw schoenen je (klein)kinderen met hun eerste passen op het ijs van de krabbelbaan te helpen, dan hoef je geen entreebewijs te kopen. Kortom, toeschouwers mogen gratis naar binnen. Gewoon tegen de kassabaliemedewerkers zeggen dat je alleen komt kijken. Ook als je naar de schaatswinkel of het café-restaurant wilt, hoef je geen toegang te betalen.

Foto van de toegangshekjes (tourniquets) in de entreehal van de IJsbaan Haarlem. De QR-code op de online kaartjes kun je hier scannen. Magneetpassen en abonnementen scan  hier door die tegen de rode cirkel te houden.  Met online kaartje hoef je niet in de rij voor de kasabalie te wachten en kun je direct naar het ijs doorlopen.