Hieronder vind je een overzicht van de toegangsprijzen voor het seizoen 2022 – 2023.

De webkassa/webshop is open voor dagkaartjes, abonnementen en 10rittenkaarten. Lees goed de instructie in de webshop wanneer je een abonnement koopt of een tienrittenkaart gaat opwaarderen. Belangrijk is dat je geen nieuwe account maakt wanneer je vorig seizoen een abonnement of 10-rittenkaart hebt aangeschaft. Je hebt dan al een account. Hoe je dit account activeert is in de webshop duidelijk beschreven.

Losse entreekaarten
Entreekaartje voor jeugd t/m 15 jaar – € 4,70
Entreekaartje volwassenen (16 jaar en ouder) – € 7,70.
Toeslag € 1,- voor entreekaartjes over de totale transactie bij kassaverkoop op de ijsbaan. Bespaar die euro en koop losse entreekaartjes online. Met online kaartjes kun je direct via de toegangshekjes doorlopen naar het ijs.

10-rittenkaarten
10-rittenkaart jeugd t/m 15 jaar – € 42,30
10-rittenkaart volwassenen (16 jaar en ouder) – € 69,30 *
* Met een 10-rittenkaart bespaar je 10% op de toegangsprijs en hoef je niet te wachten voor de kassa. Je kunt direct via de toegangshekjes doorlopen. 10-rittenkaarten zijn 5 jaar geldig vanaf de dag van aankoop. Voor 10-rittenkaarten is een magneetpas noodzakelijk. Zie info onderaan deze pagina.

Seizoenabonnementen
Abonnement jeugd t/m 15 jaar € 135,-
Abonnement volwassenen (16 jaar en ouder) € 260.-
Een seizoenabonnement is geldig op alle publieksuren, zowel overdag, als in de avond.
Voor een seizoenabonnement is een magneetpas noodzakelijk. Zie info onderaan deze pagina

Schoolschaatsen
In oktober € 3,10 per leerling
Van 1 november t/m maart € 3,60 per leerling
Zie voorwaarden voor schoolschaatstarief op de pagina schoolschaatsen

Toegangspas/magneetpas IJsbaan Haarlem
In verband met de toegangshekjes (tourniquets) heb je een magneetpas nodig wanneer je gebruik maakt van een 10-rittenkaart of een abonnement. Deze kost (eenmalig) € 6,00. Als je voor de eerste keer een abonnement of een 10-rittenkaart online koopt, moet je nog even je bij de kassabalie langs om de magneetpas af te halen. Heb je reeds een magneetpas, dan worden (online) aangekochte abonnementen en 10-rittenkaarten automatisch bijgeschreven op jouw magneetpas.

Alleen maar komen kijken? Dan gratis toegang
Als je alleen maar komt kijken en niet het ijs op gaat, ook niet om op jouw schoenen je (klein)kinderen met hun eerste passen op het ijs van de krabbelbaan te helpen, dan hoef je geen entreebewijs te kopen. Kortom, toeschouwers mogen gratis naar binnen. Gewoon tegen de kassabaliemedewerkers zeggen dat je alleen komt kijken. Ook als je naar de schaatswinkel of het café-restaurant wilt, hoef je geen toegang te betalen.

Foto van de toegangshekjes (tourniquets) in de entreehal van de IJsbaan Haarlem. De QR-code op de online kaartjes kun je hier scannen. Magneetpassen en abonnementen scan  hier door die tegen de rode cirkel te houden.  Met online kaartje hoef je niet in de rij voor de kasabalie te wachten en kun je direct naar het ijs doorlopen.