Je kunt schaatsen (combinoren, klapschaatsen, maar ook kunst- en ijshockeyschaatsen)  huren in de schaatsverhuurwinkel van Engelbert Sport op de IJsbaan Haarlem.

Iedereen – jong en oud – kan weer schaatsen huren. De schaatshuur is overdag open tijdens de publieksuren. Let op: op vrijdag sluit de schaatsverhuur om 17:00 uur. In het avonduur van 19:00 – 20:00 uur is de schaatsverhuur gesloten.

De ingang van de winkel bevindt zich in de entreehal van de ijsbaan.

Prijzen: schaatsverhuur start vanaf € 7,50 en de borg bedraagt € 60,00. Je kunt in plaats van een borg ook een geldig legitimatiebewijs achterlaten. Na gebruik en inlevering van de schaatsen ontvang je de borg of het legitimatiebewijs retour.

Openingstijden: de schaatsverhuurwinkel is geopend tijdens de publieksuren van de ijsbaan. Let op: op doordeweekse dagen opent de schaatswinkel om 08:30 uur en sluit om 21:30 uur. Tijdens het late-avonduur (dinsdag t/m vrijdag van 22:00 tot 23:00 uur) is de schaatsverhuur gesloten!

Telefoonnummer van Engelbert Sport voor meer informatie: 023-5275997 of kijk op de website van de schaatsverhuur: website Engelbert Sport