Vrolijk je bedrijfsuitje in de winter op met leuke, gezellige en uitdagende ijsspelen voor teams. Wat zijn zijn de mogelijkheden? Curling, human bowling, rodelslalom, een Hollandse priksleewedstrijd en nog veel meer. Superleuke teambuilding games op het ijs van de overdekte 30x60meterbaan in Haarlem. In Haarlem vallen de ijsspelen nooit in het water door regen. Ook heb je weinig last van de wind. Een ideale locatie dus voor een winters teambuilding event.

Be Event Group organiseert in Haarlem Hollandse ijsspelen voor bedrijfsuitjes. Hier zie je het spel 'Human bowling
Human bowling in Haarlem georganiseerd door Be Event Group

Nog een andere optie voor jouw bedrijfevenement: samen ijssculpturen maken. Lekker met hamer en beitel hakken in het ijs. Niet het ijs van de ijsbaan, maar in grote blokken transparant ijs. Met wat creativiteit, doorzettingsvermogen en vooral door je (verborgen) talenten te gebruiken, maak je de mooiste ijssculpturen. 

Be Event Group organiseert in Haarlem ijsspelen als bedrijfuitje. Je kunt ondermeer curling spelen.
Curling op de ijsbaan in Haarlem georganiseerd door Be Event Group

De Be Event Group organiseert deze ijsspelen exclusief voor de IJsbaan Haarlem. De enthousiaste, ervaren instructeurs maken er een ware happening van. Als je de Be Event Group vraagt om de Hollandse ijsspelen voor jouw bedrijfsuitje te organiseren, dan kan dit op de uren dat de middenbaan (30x60meterbaan) open is voor het publiek. Check de openingstijden door op deze link te klikken: openingstijden IJsbaan

Voor Informatie en het aanvragen van een offerte, klik je op de volgende link: Be There Events.