Wat dacht je van een kinderpartijtje op het ijs? De ijsbaan biedt fantastische mogelijkheden voor kinderfeestjes.

Kras Sport, de schaatsschool op de IJsbaan Haarlem, verzorgt kinderfeestjes op de ijsbaan. Een klein uur lang worden de kinderen speels begeleid door een ervaren instructeur van Kras Sport. Het programma van kinderfeestjes stemt Kras Sport af op jouw wensen én de leeftijd van de kinderen. De jarige kan kiezen uit spelenderwijs leren schaatsen, een oud-Hollandspartijtje (tot 8 jaar) met allerlei behendigheidsspelletjes op het ijs, of een potje ijshockey (van 8-12 jaar). Ook behoort een les kunstschaatsen tot de mogelijkheden. Voor de laatste optie ben je bij de Kunstschaatsvereniging Haarlem aan het juist adres.

Je kunt ook kiezen om met jouw jarige kind en zijn vriendjes en vriendinnetjes naar de ijsbaan te komen en zelf het schaatsfeestje te begeleiden. Het middenterrein (30x60meterbaan) is een ideale plek voor de kids om met elkaar te schaatsen. Er staan rekjes en dolfijntjes klaar die de kinderen helpen bij het schaatsen. Schaatsen kun je huren bij Schaatssport Haarlem. Op het terrein staan vele picknicktafels waar je met de kinderen kunt zitten om iets te drinken en van een verjaardagstaart te genieten.

Kinderfeestjes zijn een ijsfeest. Spelenderwijze met elkaar leren schaatsen onder leiding van een instructeur van Kras Sport

Voor meer informatie over kinderfeestjes, neem je contact op met Kras Sport | T 023-5379944 | E info@krassport.nl. Het kantoor van Kras Sport is in het winterseizoen bereikbaar op: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur; zaterdag van 10:30 tot 16:30 uur en op zondag van 09:00 tot 15:00 uur. Kinderfeestjes kunnen georganiseerd worden op momenten dat de ijsbaan open is voor het publiek. Check de openingstijden van de ijsbaan door op deze link te klikken.

Sluit het kinderfeestje gezellig af in Maartens Café met – bijvoorbeeld – een frisje en een patatje