In Maartens Café-Restaurant op de IJsbaan Haarlem ben je van harte welkom voor een kopje thee, koffie of warme chocolademelk. Behalve warme dranken zijn ook frisdranken, bier of iets sterkers verkrijgbaar. Je kunt er ook een warme maaltijd bestellen, broodjes, tosti’s, patat en nog veel meer. ’s Avonds is er een dagschotel in de aanbieding, boordevol energie voor de schaatsers en dat voor een super voordelige prijs. Vraag de medewerkers meer informatie over dit daggerecht.

Het Café-Restaurant beschikt over gratis WiFi. Moet je op je kinderen wachten die schaatsles krijgen, dan is dit een prima plek om te werken, jouw e-mail te checken, een boek te lezen of met elkaar bij te praten.

Het café is geopend als de ijsbaan open is voor het publieksschaatsen (vrij schaatsen). De openingstijden van de ijsbaan kun je nakijken door hier te klikken. Op doordeweekse dagen is het restaurant ook open tussen 17:00 en 19:00 uur.

Boven het restaurant bevindt zich een grote zaal die overdag en ’s avonds te huur is voor vergaderingen, lezingen of andere teambijeenkomsten. Maarten van Dam verzorgt diverse arrangementen, waaronder lunch, borrel met bittergarnituur, of diners. Neem hiervoor contact op met het restaurant.

Combineer een vergadering of teambijeenkomsten met een winterse activiteit zoals een schaatsclinic of een clinic Bavarian Curling. Lekker met elkaar in de frisse buitenlucht: een echt wintersport gevoel. Sluit daarna af met een warme wintersemaaltijd, zoals een stamppotmaaltijd. Al met al wordt het dan een bedrijfsuitje waar nog lang over gepraat zal worden.

Alles over het ijsbaanrestaurant in Haarlem vind je op de site van Maartens Café.

Deze afbeelding geeft je een goede indruk van Maartens Café-Restaurant. Het café is een gezellige plek voor een kop warme chocolademelk, maar ook voor lekkere, voedzame dagschotels.