Groepsuitjes met bedrijf, familie of vrienden naar de IJsbaan Haarlem: een paar tips.

Met het personeel of zakelijke relaties naar de IJsbaan Haarlem? Met jouw familie of groep vrienden een wintersfeest op het ijs organiseren? De IJsbaan Haarlem staat voor een echt wintersportgevoel en lekker bewegen in de buitenlucht.

De Haarlemse schaatsbaan biedt diverse arrangementen aan voor groepsuitjes. Wil je een feestelijk evenement op maat? Wij helpen je graag met het samenstellen van een programma voor een succesvol en memorabel groepsuitje met collega’s, vrienden of familie

IJsbaan Haarlem is dé plek voor het sportieve uitje in de winter. De kunstijsbaan beschikt over een overdekte 400-meterbaan en een groot, overdekt middenterrein met een ijsvloer van maar liefst 1.800 m2. Op het middenterrein kan geschaatst worden, maar is ook een ideale plek voor jouw feestelijke ijsevenement, zoals Bavarian Curling of een spelletje ijshockey.

Er is een schaatswinkel waar je schaatsen kunt huren en een sfeervol restaurant voor een kop warme chocolademelk of een winters buffet. De IJsbaan Haarlem biedt – kortom – een unieke ervaring waar jij en je gezelschap met plezier op terug zullen kijken.

Hieronder zijn een aantal suggesties voor een inspirerend feestje met een winterse ijsactiviteit op een rij gezet. Klik op de links voor meer informatie over de groepsuitjes die hieronder staan:

Bavarian Curling
Schaatsclinic
Kinderfeestjes en -partijtjes