Buffelmarathon voor iedereen op zondag 27 november

Heb je zin om een avond een stevig aantal ronden te rijden achter een gangmaker aan? Dat kan op zondagavond 27 november. Iedereen mag meedoen: recreanten, wedstrijdrijders, jong of ouder. Ook rijders van andere banen zijn van harte welkom. Kortom: iedereen van 14 jaar en ouder mag meedoen. Wij beginnen om circa 20:30 uur. 

Je kunt kiezen uit drie categorieën (afstanden en rondetijden):
60 ronden op circa 50 seconden per ronde
80 ronden op circa 45 seconden per ronde
100 ronden op circa 40 seconden per ronde

Wat is een buffelmarathon? Je kiest een groep en rijdt vervolgens achter een ‘buffel’ aan. De laatste 5 ronden mag je los gaan: dan gaat het er om wie als eerste van de groep over de finishstreep komt. De eerste drie heren en dames in iedere categorie krijgen in Maartens Café een prijs. Als je voor de prijzen in aanmerking wil komen, moet je wel een transponder dragen. Zonder transponder mag je overigens wel meedoen. Moet je 60, 80 of 100 ronden rijden? Nee hoor, hou je het niet vol dan rijd je gewoon een paar rondjes rustig rechtop. Vervolgens haak je gewoon weer aan. Overstappen van de ene naar de andere groep mag ook.

Kosten: € 7,70 per deelnemer inclusief een drankje in Maarten Café. Je kunt op de avond met contant geld betalen. Zorg s.v.p. er voor dat je het bedrag gepast bij je hebt!!!

Veiligheid: helm op (fietshelm mag, maar liever een schaatshelm), handschoenen en snijvaste enkelbeschermers aan (verplicht). Wij raden je daarnaast aan om ook snijvaste scheenbescherming te dragen. 

Voorinschrijving: druk op onderstaande blauwe knop | Op 27 november kun je je ook in schrijven vanaf 19:30 uur in de hal van de IJsbaan.

Wij stellen het erg op prijs als je je aanmeldt via de voorinschrijving.  Klik op de blauwe knop.

Start van een de groepen bij een buffelmarathon