Vacature – balie-/kassamedewerker (parttime)

Inmiddels voorzien – reageren hoeft/kan niet meer | 19-9-2023.

Voor het schaatsseizoen 2023-2024 (oktober t/m maart) is de IJsbaan Haarlem op zoek naar versterking van het team dat zorg draagt voor de ontvangst van de schaatsers en bezoekers. De werkzaamheden bestaan uit kassawerk en het verstrekken van informatie aan de schaatsers en andere gasten. Je draagt bij aan de serviceverlening en zorgt er (mede) voor dat het bezoek aan de ijsbaan een feest wordt voor de sporters.

Wij zijn op zoek naar iemand die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Je bent een teamspeler en stressbestendig. Je vindt het geen probleem om overdag of ’s avonds te werken en bij uitzondering ook in het weekend.

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving vol sportplezier. Het bruto uursalaris bedraagt € 11,51 uur (bij een aanstelling van 38 uur), exclusief 8% vakantietoeslag. Je wordt in de pensioenregeling van de ijsbaan opgenomen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk naar de de functie balie-/kassamedewerker door Rob Kleefman, de directeur van de IJsbaan Haarlem, jouw motivatiebrief en cv te sturen. Stuur dit naar r.kleefman@ijsbaanhaarlem.nl Nog vragen? Je kunt Rob op werkdagen ’s morgens tussen 9:30 en 12:00 uur ook bellen.