Vacature (assistent)ijsmeester (2-5 dagen)

Inmiddels voorzien – reageren hoeft/kan niet meer | 19-9-2023.

Heeft het je altijd geweldig geleken om met een ijsdweilmachine een schitterende ijsvloer voor de schaatsers neer te leggen? Dan is dit jouw kans. De IJsbaan Haarlem is op zoek naar een (assistent)ijsmeester voor 2-5 dagen per week. In eerste instantie is het een contract voor de periode medio september 2023 t/m maart 2024. Wanneer alles op zijn plaats valt, is er uitzicht op een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waarin alles om ijs en schaatssport draait. Samen met vijf andere ijsmeesters draag je zorg voor de ijsvloer van de ijsbaan. Hiervoor heeft de ijsbaan drie  elektrische ijsdweilmachines. Verder help je mee met het onderhoud van de technische installaties. Het brutosalaris ligt tussen circa € 2100 en € 3200 bij een voltijdscontract (38 uur per week) en exclusief 8% vakantietoeslag. De inschaling is afhankelijk van ervaring en kennis. Je wordt in de pensioenregeling van de ijsbaan opgenomen.

De ijsbaan is op zoek naar iemand met het hart op de juiste plaats voor de schaatssport en met belangstelling voor techniek. Wij verwachten dat je twee rechterhanden hebt. Daarnaast is een technische opleiding een pré, maar geen vereiste. Veel kunnen de ijsmeesters je in de praktijk leren. Je werkt volgens een dienstrooster, waarin ook weekend- en avonddiensten zijn opgenomen.

Wij kijken uit naar jouw reactie.

Stuur jouw motivatiebrief en CV per mail naar Rob Kleefman, directeur van de IJsbaan Haarlem: r.kleefman@ijsbaanhaarlem.nl. Als je meer informatie wilt, dan kun je hem op werkdagen tussen 9:30 en 12:00 uur bellen: 023 525 4000.

IJsdweilmachines van de IJsbaan Haarlem