Vacatures – assistent-ijsmeester

Heb je affiniteit met de schaatssport en lijkt het je geweldig om het ijs van de IJsbaan Haarlem te verzorgen, solliciteer dan naar de functie assistent-ijsmeester.

Assistent-ijsmeesters

De ijsbaan is op zoek naar twee assistent-ijsmeesters. Je werkt met de ijsmeesters mee en rijdt regelmatig met een van de drie ijsprepareermachines jouw rondjes op de ijsbaan. Je zorgt er samen met de andere ijsmeesters voor dat er altijd een fantastische ijsvloer ligt voor de schaatsers. Daarnaast help je mee met allerhande onderhoudswerkzaamheden op het complex. Om deze reden verwachten wij dat je een technische achtergrond hebt en het heerlijk vind om je handen uit de mouwen te steken. Als je een ook een EHBO-diploma of een BHV diploma hebt, dan is dat een pré.

Roosterdienst

De IJsbaan Haarlem is van eind september tot eind maart iedere dag geopend van 8:00 tot 23:00 uur, en in het weekend zelfs om 7:00 uur ’s morgens. De ijsmeesters werken in roosterdienst. Dit betekent dat je bereid moet zijn om ’s morgens vroeg uit de veren te komen en ’s avonds laat doorwerken geen probleem vindt. Ook weekenddiensten maken deel van uit van het rooster.

Teamspeler

Je vindt het prettig om in een klein team te werken en schroomt niet om initiatief te nemen als de situatie daarom vraagt. De belangen van de schaatsers hou je scherp in de gaten. Uiteindelijk doen wij het werk voor de schaatssport en de schaatsers.

Wat biedt de IJsbaan?

Voor het schaatsseizoen 2022-2023 is de ijsbaan op zoek naar twee assistent-ijsmeesters (16-38 uren per week). Wij bieden je een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van 1 september 2022 tot en met 31 maart 2023. Salariëring is afhankelijk van jouwervaring en de relevantie van jouw opleiding. Denk hierbij aan een salaris tussen circa € 2100,- en € 2900,- bruto exclusief 8% vakantietoeslag bij een full time dienstverband (38 uur).

Solliciteren

Herken je je in bovenstaande profiel? Stuur dan jouw motivatiebrief vóór 26 juli met curriculum vitae naar Rob Kleefman, directeur van de IJsbaan Haarlem. Je stuurt die naar het volgende e-mailadres: r.kleefman@ijsbaanhaarlem.nl. Heb je vragen dan kun je hem bellen op 023 525 4000 (kantooruren).

De drie ijsdweilmachines van de IJsbaan Haarlem naast elkaar. Met deze ijsdweilmachnines verzorgen de ijsmeesters en de assistent-ijsmeesters in het winterseizoen de ijsvloer.