20 December – Samen schaatsen – frameschaatsen

Heeft jouw zoon of dochter altijd al over het ijs willen sjeezen?

Dat kan op woensdagmiddag 20 december vanaf 14:00 uur. Deelname is gratis. De ijsbaan organiseert een schaatsmiddag voor kinderen met een fysieke en/of verstandelijke beperking, waaraan ook kinderen zonder beperking kunnen deelnemen. Samen schaatsen, daar gaat het om!

Kinderen die niet goed kunnen lopen, mogen die middag met een schaatsframe het ijs op. Voor kinderen die niet kunnen lopen of staan heeft de ijsbaan een supersnelle prikslee te leen. Het wordt een middag vol spelletjes, een schaatsles en veel ijsplezier.

De middag wordt georganiseerd door de IJsbaan Haarlem in samenwerking met Kras Sport (de schaatsschool in Haarlem), Stichting Aangepast Schaatsen (ASK), IJsclub Haarlem e.o. De schaatsframes zijn ter beschikking gesteld door Stichting het Gehandicapte Kind en Ilionx Group B.V.

Deelname aan de middag is gratis. Aanmelden is verplicht. Het aantal kinderen zonder beperking is gelimiteerd op circa 15.

Om een deelnemer aan te melden of voor meer informatie stuur je een mail naar: m.kersten@ijsbaanhaarlem.nl of bel je met 0610057228.